Kees de Vries opent tentoonstelling Van Rennes op Museumwerf Vreeswijk

Museumwerf Vreeswijk heeft onder de titel ‘Schepen in de samenleving’ een weekend met tal van activiteiten. Het meest in het oog springend is een tijdelijke expositie over Van Rennes-motoren, die door directeur Kees de Vries van Koninklijke Schuttevaer wordt geopend.

Tentoonstelling

‘Schepen in de samenleving’ wordt gehouden in het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 mei 2010. Het evenement is niet alleen aantrekkelijk voor in techniek geïnteresseerde mannen, maar er zijn ook activiteiten in het programma opgenomen die leuk zijn voor mannen, vrouwen en kinderen die hun neus ophalen voor oude motoren. Zo wordt in de gerestaureerde roef op het terrein van de werf aan de hand van verhalen van schippersvrouwen een beeld geschetst van het leven van een schippersgezin aan boord.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer