Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zelf kiezen uit de ‘ladenkast’ van Wagenborg

DELFZIJL

Rederij Wagenborg in Delfzijl is met een vloot van 160 schepen, waarvan zestig eigen schepen en honderd van particulieren de grootste rederij van Nederland. De bedrijfsformule en de schaalgrootte hebben ervoor gezorgd dat Wagenborg in staat is meer vrachten en vooral ook grote partijen uit de markt te halen. Vooral de laatste jaren is er een grote concentratie geweest aan verladerszijde, waarop Wagenborg het antwoord op heeft weten te vinden.

1 / 1
Zelf kiezen uit de ‘ladenkast’ van Wagenborg

Zelf kiezen uit de ‘ladenkast’ van Wagenborg

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook