Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Geliefde boekenkist mag wel meertaliger

‘Kap, wat is dat, vragen de Polen bij mij aan boord. Mijn boekenkist, zeg ik dan en de Polen kijken er jaloers naar. De Poolse boeken uit de kist zijn meteen weg. Denk eens vaker aan de Polen en de Russen bij het samenstellen van de boekenkist. Hun belangstelling is enorm. Die jongens hebben ook graag bladen over auto’s en sport. Zij horen inmiddels bij de Nederlandse vloot. Zij zijn vaak trouw aan hun rederij, omdat de sfeer aan boord hen bevalt. Die is niet zo autoritair. Nederlanders zijn meer voor samenwerking.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook