Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Beunkoeler breekt door in grote zeevaart

De voor de koeling van de motoren in de zeevaart populaire platenkoelers zijn de afgelopen jaren zo duur geworden en zo moeilijk leverbaar, dat steeds meer zeeschepen overgaan op een systeem met beunkoelers. ‘Er is een enorm titaantekort en titaan is onmisbaar voor de productie van platenkoelers voor zeeschepen’, zegt Michael Koetsier van beunkoeler- en warmtewisselaarproducent Bloksma in Almere.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook