Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Stella Maris

op zee

In de gang naast de messroom lijkt het alsof verkiezingen aanstaande zijn. Overal hangen, met magneetjes bevestigde aankondigingen, deels gelamineerd. Maar natuurlijk worden er aan boord geen verkiezingen gehouden, een schip is immers geen democratische instelling! (Vroeger werd namelijk de kapitein ‘aangesteld door de rederij’, tegenwoordig moet je voldoende vaartijd hebben en er moet een plaatsje vrij zijn).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.