Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Dagelijks 2000 containers van de weg naar het water

Bergambacht

Dagelijks 2000 containers extra van de weg naar het schip. Te realiseren tussen nu en 2025. Dat moet kunnen, denkt de sector. Samen met een slimmere containerplanning kan deze modal shift zelfs de oplossing vormen voor de beperkte wegcapaciteit in ons land en de noodzakelijke reductie van CO2 en NOx.

1 / 1
Evofenedex-voorzitter Steven Lak neemt de resultaten van de 24 uurs-modal-shiftsessie in ontvangst. (Foto Evofenedex)

Evofenedex-voorzitter Steven Lak neemt de resultaten van de 24 uurs-modal-shiftsessie in ontvangst. (Foto Evofenedex)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.