Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Gevangen op Costa Luminosa

op zee

Adri van de Wege en zijn vrouw Matilde zitten al vier dagen opgesloten in hun hut op het cruiseschip Costa Luminosa. Vanwege het coronavirus mogen zij niet meer naar buiten. En het is maar de vraag wanneer het Zeeuwse echtpaar het schip mag verlaten. Tot nu toe weigeren alle havens mensen van boord te laten. Een pluspunt: ‘We hebben een hut met zeezicht.’

1 / 4
De leefruimte in de hut is beperkt en het kamermeisje komt niet meer binnen. (Foto Adri van de Wege)

De leefruimte in de hut is beperkt en het kamermeisje komt niet meer binnen. (Foto Adri van de Wege)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.