Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Skidden

De meeste mensen die mij kennen weten dat ik meer dan 20 jaar op zware-ladingschepen vaar (‘O ja, containerschepen…!’, zegt men dan wel eens niet begrijpend, want een container, da’s pas zwaar… Maar nee, hoewel we soms ook wat containers aan boord hebben, is het de bedoeling dat dit type schip zaken vervoert die nu juist níet in een container passen. Zoals een complete fabriek, opgedeeld in modules, een superjacht of natuurlijk complete windturbines; die zijn erg trendy op het moment.

1 / 1
‘Zet maar wat spanning op de trekdraad stuurman!’, beveel ik. Er gebeurt niks.

‘Zet maar wat spanning op de trekdraad stuurman!’, beveel ik. Er gebeurt niks.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook