Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Matroos Nederlands schip omgekomen in Ipswich

IPSWICH

Een matroos, 57-jarige kok van Indonesische afkomst op het Nederlands containerschip Damsterdijk, is woensdag 2 oktober overleden in de haven van de Britse stad Ipswich. 

Volgens lokale media was de man slachtoffer van een ongeluk tijdens het aanleggen van het schip, de Damsterdijk van Shipping Company Groningen. Hij raakte zwaargewond aan zijn benen en overleed in het ziekenhuis.

De Onderzoeksraad voor Veiligheid gaat in Ipswich een verkennend onderzoek doen naar het ongeval. (ANP)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook