Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Seamen’s Club blijft open met hulp Zeeland Seaports

TERNEUZEN

Het Varenscentrum in Terneuzen kan dankzij een extra bijdrage van 5000 euro van Zeeland Seaports voorlopig open blijven.

Het gevaar van sluiting van het zeemanshuis bestaat echter nog steeds. Financieel is er al langer een tekort. Volgens voorzitter Willem Spijker van Stichting Varenscentrum Kanaalzone Zeeuws-Vlaanderen moet worden gezocht naar een structurele oplossing om het voortbestaan van Het Varenscentrum meer zekerheid te bieden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook