Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Tot 13,5 jaar cel in Urker cocaïnezaak Z-181 Dubbele Senior

AMSTERDAM

De rechtbank in Amsterdam heeft vrijdag 7 december drie mannen die werden verdacht van betrokkenheid bij cocaïnetransporten, onder andere via de Urker kotter Z-181 Dubbele Senior, veroordeeld tot celstraffen tot 13,5 jaar. Tegen de drie waren door de officier van justitie van het Landelijk Parket straffen van 5, 6 en 13 jaar en 9 maanden geëist.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook