Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: In Azië stijgt het energieverbruik weer 

ROTTERDAM

De Japanse P&I Club zal niet gelukkig zijn met de ramp met het bulkschip Wakashio. Met dekking door de Japanse regering zal in eerste instantie de Japan P&I Club de kosten betalen. Maar hoogstwaarschijnlijk zullen die uiteindelijk door de 13 leden van de International Group worden betaald. Het is nog steeds onduidelijk waarom het schip op een rif bij Mauritius strandde.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook