Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Verkoop ‘Huckingen’ zonder effect op staalaanvoer

DUISBURG

De verkoop van de vestiging van Thyssenkrupp Steel Europe in Huckingen ten zuiden van Duisburg heeft zo goed als geen effect op de binnenvaartbewegingen van en naar het ‘Grobblechwerk’ waar plaatstaal wordt verwerkt. Dat zegt een woordvoerder van het staalbedrijf.

1 / 1
In duwbakken van Thyssenkrupp Veerhaven worden grote hoeveelheden kolen en erts aangevoerd in Bruckhausen, omgesmolten in de hoogovens en vervolgens als ruw staal verwerkt tot plaatstaal in Huckingen. (Foto Thyssenkrupp Steel Europe)

In duwbakken van Thyssenkrupp Veerhaven worden grote hoeveelheden kolen en erts aangevoerd in Bruckhausen, omgesmolten in de hoogovens en vervolgens als ruw staal verwerkt tot plaatstaal in Huckingen. (Foto Thyssenkrupp Steel Europe)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook