Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Toekomst binnenvaart: ‘Krimpende markt vol onzekerheden’

Amersfoort

Als uitkomt wat 25 grootverladers in Nederland verwachten, levert dat op middellange en lange termijn een krimpende binnenvaartmarkt op vol onzekerheden. ‘Nieuwe ladingstromen zullen de teruggang niet voldoende compenseren’, schrijven consultants Hans Vermij en Kees de Vries van Royal Haskoning DHV. Hun rapport ‘Gevolgen grote transities en wereldhandel voor de binnenvaart 2020-2040’ schreven zij in opdracht van de Topsector Logistiek.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook