Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Nedcargo wil investeren in haar ‘pareltje’ logistiek

WADDINXVEEN

Nedcargo gaat met het geld dat de logistiek dienstverlener krijgt voor de verkoop van Nedcargo Multimodal aan Combined Cargo Terminals (CCT) uit Moerdijk investeren in de logistiek. Directeur Diederik Antvelink spreekt van ‘een pareltje’ als hij praat over de logistieke tak van zijn bedrijf.

1 / 1
Nedcargo wil investeren in haar ‘pareltje' logistiek

Nedcargo wil investeren in haar ‘pareltje' logistiek

Nedcargo maakte een aantal weken geleden bekend de multimodale tak van het bedrijf af te stoten en te verkopen aan CCT. Daarmee krijgt de containerterminal Alpherium in Alphen aan den Rijn een nieuwe eigenaar. Ook de binnenvaartschepen For Ever, Gouwenaar2 en Gouwenaar3 en Nedcargo Container Barging (NCCB) maken deel uit de overname en gaan naar CCT.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook