Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe schepen zetten LNG-markt onder druk

LONDEN

Ondanks de toenemende handel van LNG, blijven de prijzen op de markt voor het vervoer van LNG dit jaar onder druk staan. Oorzaak is het grote aantal schepen dat ook dit jaar aan de vloot van LNG-tankers wordt toegevoegd. Dat blijkt uit de LNG Forecaster van het Londense maritieme onderzoeksbureau Drewry.

1 / 1
Nieuwe schepen zetten LNG-markt onder druk

Nieuwe schepen zetten LNG-markt onder druk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook