Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Afval potentieel grote ladingstroom

Berchem (B)

Het vervoer van afval in Vlaanderen kan van de weg naar het water worden overgeheveld. Inclusief voor- en natransport is het vervoer per schip ongeveer één cent per afvalzak duurder dan over de weg. Maar eenmaal bezig kan het prijsverschil zeer waarschijnlijk worden weggewerkt. Het Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) vindt dan ook dat er snel een begin mee moet worden gemaakt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook