Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Schram (Patria) symbool alle varende CBOB-leden’

WOUDENBERG 

Winnaars van de CBOB Binnenvaartondernemers Wisseltrofee 2019 zijn schipper Gerrit Schram (81) en zijn vrouw Pia van het 500 tons motorschip Patria (1930), de oudste nog varende leden van de 100-jarige Christelijke Bond van Ondernemers in de Binnenvaart.

1 / 1
Al bijna 58 jaar is Gerrit Schram (links) lid van het CBOB. Als oudste nog varende lid kreeg hij de Binnenvaartondernemers Wisseltrofee uit handen van voorzitter Jan van Belzen (midden, met oorkonde). Schippersvrouw Pia Schram deelt volledig in de eer voor het varend familiebedrijf. (Foto Dirk van der Meulen)

Al bijna 58 jaar is Gerrit Schram (links) lid van het CBOB. Als oudste nog varende lid kreeg hij de Binnenvaartondernemers Wisseltrofee uit handen van voorzitter Jan van Belzen (midden, met oorkonde). Schippersvrouw Pia Schram deelt volledig in de eer voor het varend familiebedrijf. (Foto Dirk van der Meulen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Bert Visser

    Gerrit en Pia. Van harte gelukgewenst met deze onderscheiding, die jullie dubbel en dwars verdienen. Dat jullie gezondheid goed mag blijven, maar als het eenmaal zover is – het zal moeite kosten om afscheid van de vaart te nemen – jullie nog een onbezorgde tijd mogen meemaken met vaste grond onder de voeten. Succes. Bert Visser

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook