CLINSH zoekt nieuwe ‘koplopers’ voor proef duurzame binnenvaart

De projectpartners van CLean INland SHipping (CLINSH) zijn op zoek naar binnenvaartschippers of reders die willen investeren in verduurzaming van hun schip of vloot. De derde Europese aanbesteding voor de praktijkproef van dit project, gericht op duurzaam vervoer over water, loopt van 13 maart tot en met 22 april 2019, 14:00 uur.

CLINSH zoekt nieuwe ‘koplopers’ voor proef duurzame binnenvaart

Op alle schepen die deelnemen aan de praktijkproef van CLINSHwordt meetapparatuur geplaatst, waarna gedurende ten minste een jaar continu de uitstoot aan boord wordt gemeten. Dit levert waardevolle informatie op over de milieuprestaties én operationele kosten bij toepassing van de verschillende technieken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

CLINSH zoekt nieuwe ‘koplopers’ voor proef duurzame binnenvaart | Schuttevaer.nl

CLINSH zoekt nieuwe ‘koplopers’ voor proef duurzame binnenvaart

De projectpartners van CLean INland SHipping (CLINSH) zijn op zoek naar binnenvaartschippers of reders die willen investeren in verduurzaming van hun schip of vloot. De derde Europese aanbesteding voor de praktijkproef van dit project, gericht op duurzaam vervoer over water, loopt van 13 maart tot en met 22 april 2019, 14:00 uur.

CLINSH zoekt nieuwe ‘koplopers’ voor proef duurzame binnenvaart

Op alle schepen die deelnemen aan de praktijkproef van CLINSHwordt meetapparatuur geplaatst, waarna gedurende ten minste een jaar continu de uitstoot aan boord wordt gemeten. Dit levert waardevolle informatie op over de milieuprestaties én operationele kosten bij toepassing van de verschillende technieken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer