Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

CLINSH zoekt nieuwe ‘koplopers’ voor proef duurzame binnenvaart

Brussel

De projectpartners van CLean INland SHipping (CLINSH) zijn op zoek naar binnenvaartschippers of reders die willen investeren in verduurzaming van hun schip of vloot. De derde Europese aanbesteding voor de praktijkproef van dit project, gericht op duurzaam vervoer over water, loopt van 13 maart tot en met 22 april 2019, 14:00 uur.

1 / 1
CLINSH zoekt nieuwe ‘koplopers’ voor proef duurzame binnenvaart

CLINSH zoekt nieuwe ‘koplopers’ voor proef duurzame binnenvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook