Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Rechter geeft opnieuw schipper gelijk in zaak om Solvent Yellow in gasolie

ARNHEM

De Douane mag er niet zomaar vanuit gaan dat rode gasolie die geleverd is door een bunkerstation aan de wettelijke specificaties voldoet. Dat mag ook niet als het gaat om een bekende leverancier. Een en ander blijkt uit een uitspraak van de Belastingkamer van de rechtbank in Arnhem. Die stelde opnieuw een schipper in het gelijk nadat hij gecontroleerd was op het mogelijk ontduiken van accijnzen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook