Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘ILT heeft perverse prikkel om boetes uit te delen’

ROTTERDAM

‘De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) van het ministerie van Infrastructuur en Milieu keurt niet alleen zijn eigen vlees, het ministerie kan geïnde boetes ook in eigen zak steken. Dat is een perverse prikkel om boetes uit te delen’, stelde ASV-voorzitter Sunniva Fluitsma zaterdag tijdens de voorjaarsvergadering van de schippersbond in Rotterdam.

1 / 1
 ‘ILT heeft perverse prikkel om boetes uit te delen'

‘ILT heeft perverse prikkel om boetes uit te delen'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook