Weduwe overleden stuurman eist schadevergoeding

De weduwe van een 58-jarige Kaapverdiaanse stuurman, die 25 april 2016 verdronk in het Van Starkenborghkanaal in Groningen, eist een schadevergoeding van de werkgever van haar man, de eigenaar van de binnenvaarttanker Alto Mira. De stuurman droeg waarschijnlijk geen reddingsvest toen hij overboord viel. De rechtszaak hierover dient 24 maart voor de rechtbank in Rotterdam.

‘Werkgever is verantwoordelijk voor veiligheid bemanning’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Weduwe overleden stuurman eist schadevergoeding | Schuttevaer.nl

Weduwe overleden stuurman eist schadevergoeding

De weduwe van een 58-jarige Kaapverdiaanse stuurman, die 25 april 2016 verdronk in het Van Starkenborghkanaal in Groningen, eist een schadevergoeding van de werkgever van haar man, de eigenaar van de binnenvaarttanker Alto Mira. De stuurman droeg waarschijnlijk geen reddingsvest toen hij overboord viel. De rechtszaak hierover dient 24 maart voor de rechtbank in Rotterdam.

‘Werkgever is verantwoordelijk voor veiligheid bemanning’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer