Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe Scheepsbouwopleidingen Rotterdam

ROTTERDAM

De STC-Group in Rotterdam heeft een officiële erkenning gekregen om de HBO-opleiding Scheepsbouwkunde uit te voeren. Dit betekent dat het Scheepvaart en Transport College en de Hogeschool voor de Zeevaart Rotterdam, vanaf 2012 de bacheloropleiding Scheepsbouwkunde zullen aanbieden in Rotterdam.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • Appie

  @benbow:aan je reactie te zien doceren ze er in ieder geval geen fatsoenlijk nederlands.

 • benbow

  Daar is ook een enorm tekort een scheepswerven en scheepsbouw orders dus wat is dit opleiding voor nut in Nederland . Wie dat opleiding afmaakt gaat naar het buitenland dan de probleem het is wel een Nederlands opleiding ja koffie tijd ja ff snipperen en met een 5.5 ja ik ben geslagen en niet meer dan de helft van de opleiding begrippen .

 • jan-kees

  nou, met het STC hoef je ook niet blij te zijn. Vanbuiten ziet het er leuk georganiseerd uit, maar van binnen is het totaal omgekeerde wereld.
  Heb zelf mijn Maroff papieren gehaald, t was al een studie om een beetje te begrijpen hoe die school werkt zeg!
  STC is beetje als InHolland denk ik.

 • david

  wat moet je met hoog opgeleide mensen als er geen mensen zijn die gewoon met hun handen de werkzaamheden kunnen uitvoeren zorg eerst dat daar een goede opleiding voor komt want die mensen kun je ook naar zoeken als naar een speld in een hooiberg

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook