Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

CoVadem BV mikt op grote efficiencyslag in Rijnvaart

Nijmegen

Autonoom varen en smart shipping, het zijn woorden waar de binnenvaart het afgelopen jaar volop kennis mee kon maken. De ontwikkeling is volop gaande. Een van de stappen in dat proces is het beschikbaar maken van actuele vaarwegdiepten. CoVadem gaat daarvoor zorgen. Binnen drie jaar moet het aantal schepen dat collectief de vaardiepte meet daarvoor stijgen van 50 naar 250.

1 / 1
CoVadem BV mikt op grote efficiencyslag in Rijnvaart

CoVadem BV mikt op grote efficiencyslag in Rijnvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Hein Danser

    Stuwen, is niet alleen dozen wegzetten op goede volgorde, trim schip en voldoende stabiliteit houden! Er zijn best nog wel veel menselijke wensen. Omdat het gewoon even makkelijker of gunstiger is. En menselijke trekjes in een stuwprogramma ondervangen lijkt mij wel een uitdaging.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook