Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Veiliger en zuiniger varen met ‘haptische feedback’ 

Delft

De binnenvaart kan binnenkort kennismaken met ‘haptische feedback’ en het belooft veiliger en zuiniger varen. De techniek, waarbij bijvoorbeeld roerdruk kan worden gevoeld in de bedieningshendel, is een uitvinding van Smart-Ship. De Koninklijke Marine maakte eerder al kennis met deze nieuwe technologie.

1 / 3
De drie oprichters van Smart-Ship, Brent Kok, Jelle Tiemensma en Roy Kok. (Foto Erik van Huizen)

De drie oprichters van Smart-Ship, Brent Kok, Jelle Tiemensma en Roy Kok. (Foto Erik van Huizen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook