Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Waterstofinjectie maakt scheepsdiesel schoner

Stadskanaal

ThermoDynamics in Stadskanaal heeft een waterstofinjectiesysteem ontwikkeld waarmee oudere binnenvaartmotoren, zonder verdere aanpassingen, aan de CCR2-emissienorm zouden voldoen. Het met de inlaatlucht de cilinders instromende waterstof wordt ter plekke geproduceerd.

1 / 3
Waterstofinjectie maakt scheepsdiesel schoner

Waterstofinjectie maakt scheepsdiesel schoner

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Frank Kommer

    Blijft Schuttevaer dit soort spul kritiekloos promoten?

    http://www.schuttevaer.nl/nieuws/techniek/nid18120-antwerpse-containerterminal-beperkt-uitstoot-motoren-met-waterstof.html

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook