Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bennikklep met nieuwe straalbuis maakt db Kraaijenberg vijftien procent zuiniger

NIJMEGEN

De vier jaar geleden met twee brandstofbesparende Bennikkleppen uitgeruste dubbelschroefas duwboot Kraaijenberg van bouwstoffenleverancier Smals uit Roermond, heeft bij Scheepswerf Gelria in Nijmegen twee nieuwe straalbuizen met schroeven gekregen. De door Wärtsilä geleverde buizen verhogen de efficiëntie van de voortstuwing verder.

1 / 1
Bennikklep met nieuwe straalbuis maakt db Kraaijenberg vijftien procent zuiniger

Bennikklep met nieuwe straalbuis maakt db Kraaijenberg vijftien procent zuiniger

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • tjen

    Die kleppen hadden spitsen al jaren,anders kregen ze de tunnel niet vol. bestaren proberen wij altijd,op Rijn varen we met 1800t ong 8a9km 130l in nedl varen we met 3t rondje nederlnd wel hand van regl.teur en iets langer sturen,wij krijgen geen subsidie wel iets meer belasting.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook