Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Nooit in de file naar je werk’

A/B ARIEL

Als een volleerd fotomodel vleit het scheepshondje Milo zich in de stuurhut op schoot bij schipper Arjan Munters (30) uit Rijswijk. Samen met zijn partner Daniëlle Vink (32)  zijn ze net over verhuisd van de ene Ariël van 55 meter naar de nieuwe, grotere Ariël van 80 meter. Vaste volgers van hun Facebook-account konden de verhuizing op de voet volgen.

1 / 1
Arjan Munters en Daniëlle Vink met hun scheepshondje Milo, die regelmatig te zien is op de Facebook foto’s. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Arjan Munters en Daniëlle Vink met hun scheepshondje Milo, die regelmatig te zien is op de Facebook foto’s. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook