Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schoolschip Themis II naar werf in Dordrecht

DORDRECHT

Scheepswerf Kooiman-Hoebee heeft, na een openbare aanbesteding, voor € 28.474 het klassewerk toegewezen gekregen aan het Belgisch schoolschip Themis II van de Scheepvaartschool/Cenflumarin.

Kooiman-Hoebee, met vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht en Yerseke, moet zorgen dat het schoolschip weer voldoet aan de eisen voor de Rijnvaart. Daarnaast loopt nog een afzonderlijke procedure voor de renovatie van de accommodatie.

De Themis II wordt maandag 22 oktober op de werf in Dordrecht drooggezet en zou volgens de planning vrijdag 26 oktober weer te water kunnen. Voor de overtocht uit Antwerpen, waar het schip een ligplaats heeft in het Verbindingsdok, verleende de scheepvaartinspectie een speciale toelating, aangezien de klopbrief van het schip is verlopen. (JG)

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook