Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Provincie moet vaker geluid meten bij Scheepswerf Reimerswaal

DEN HAAG

De provincie Zeeland moet meer controleren op naleving van de milieuregels bij Scheepswerf Reimerswaal in Hansweert. Dat heeft de Raad van State woensdag 12 december beslist. Een aantal omwonenden vroeg de Raad in een hoger beroep om meer maatregelen tegen de scheepswerf, omdat die de regels zou overtreden.

1 / 1
Zeeland moet vaker geluid meten bij Scheepswerf Reimerswaal

Zeeland moet vaker geluid meten bij Scheepswerf Reimerswaal

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook