Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Duodoop ASD-slepers in Terneuzen

TERNEUZEN

Ze zijn al enige maanden actief in het Westerscheldegebied. De Multratug 29 en Multratug 30, beide sterke Azimuth Stern Drive (ASD) havenslepers die voor Multraship Towage & Salvage zijn gebouwd op de Song Cam werf van Damen in Vietnam. De slepers zijn op 24 juni gelijktijdig in thuishaven Terneuzen gedoopt.

1 / 1
Duodoop ASD-slepers in Terneuzen

Duodoop ASD-slepers in Terneuzen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook