Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Koningin doopt nieuw loodsvaartuig in Rotterdam

ROTTERDAM

Het nieuwe loodsvaartuig Polaris is woensdag 10 oktober gedoopt door Hare Majesteit de Koningin. De doophandeling vond om 16.15 uur plaats aan de Wilhelminakade bij de Cruise Terminal Rotterdam in het bijzijn van onder andere de commissaris van de Koningin Jan Franssen, burgemeester Aboutaleb en minister Schultz van Haegen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (5)
 • Daan

  @Fred; Het loodswezen is een privaat bedrijf waarin elke loods een aandeel heeft. Om loods te worden moet je jezelf met een X bedrag inkopen. Deze schepen worden niet betaald met gemeenschapsgeld.

 • fred

  Crisis???de zijn gebouwd met ons belasting geld daar werd niet op bezuingd wij werd van links en rechts gepluk.Met wat minder lux en gadjets kunnen veel goedkoper zijn.

 • Daan

  De nieuwe loodsboot is typisch een hedendaags Nederlands product. Ik geloof best dat ie op alle gebied zeer vooruit is maar er zit weinig snit in. In Noorwegen weten ze nog een beetje uitstraling aan de schepen te geven een wow factor.

 • Ed Landsmeer

  @Bas
  Beste bas , ik had natuurlijk met de oude Bastiaan langs moeten komen,maar die Vinotra 10 die gaat toch zeker wel in plane met al die PK’s,of nie,dan had je wel op tijd geweest.
  Groet Ed

 • bas v nes

  mooi bootje marijn, maar een sleepboot blijft mooier , het was jammer dat wij niet op tijd waren om een show met de vinotra 10 te doen voor de kade. goede vaart met het nieuwe schip van ons toegewenst. bas

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook