Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Houd uw motor en uw bedrijf draaiende!

DORDRECHT

Het is al lang bekend dat het gebruik van smeermiddelen volgens de juiste specificaties van de OEM, een motor beschermt tijdens en na de garantie, waardoor onverwachte reparatiekosten en dure stilstand worden bespaard. Uit onderzoek blijkt echter dat maar liefst 40% van de problemen met zware motoren te maken heeft met het koelsysteem, niet met de motor zelf.

1 / 1

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook