Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Deep Helder te water in Foxhol

FOXHOL

Het multifunctionele offshoresupportvaartuig Deep Helder, gebouwd in opdracht van SeaMar Subsea Services uit Den Helder, is met succes bij Scheepswerf De Hoop in Foxhol te water gelaten. Na de afbouw gaat het vaartuig voor een periode van vijf jaar in charter bij DeepOcean.

1 / 1
Deep Helder te water in Foxhol

Deep Helder te water in Foxhol

Het is alweer ruim een jaar geleden dat SeaMar de order plaatste voor de bouw van een speciaal offshorevaartuig, dat in zowel de olie- en gasindustrie als de windenergiesector voor survey-, inspectie-, reparatie- en onderhoudswerk en trenching projecten kan worden ingezet. Een vaartuig met een lengte van 64,80 meter, een breedte van 15,77 meter en een diepgang van 4,50 meter.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook