Overal waar u vaart: Extra regels op Westerschelde 

De Westerschelde is een van de drukst bevaren wateren ter wereld. Op weinig plekken is de scheepvaart zo divers als op deze zeearm in Zeeland. De vaarweg staat in open verbinding met de Noordzee en de Schelde. De Westerschelde is een belangrijke verbinding tussen Antwerpen en Vlissingen. De lengte is 95 kilometer en de breedte varieert van 2000 meter tot 8000 meter. De Westerschelde kent grote getijdeverschillen en veel zandplaten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: Extra regels op Westerschelde | Schuttevaer.nl

Overal waar u vaart: Extra regels op Westerschelde 

De Westerschelde is een van de drukst bevaren wateren ter wereld. Op weinig plekken is de scheepvaart zo divers als op deze zeearm in Zeeland. De vaarweg staat in open verbinding met de Noordzee en de Schelde. De Westerschelde is een belangrijke verbinding tussen Antwerpen en Vlissingen. De lengte is 95 kilometer en de breedte varieert van 2000 meter tot 8000 meter. De Westerschelde kent grote getijdeverschillen en veel zandplaten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer