Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Prinses Beatrixsluizen twee weekenden gestremd

NIEUWEGEIN

De Prinses Beatrixsluis in Nieuwegein is twee weekenden in september en oktober 2 x 12 uur volledig gestremd. Dit is volgens Rijkswaterstaat (RWS) nodig om ook de laatste sluiskolk aan te sluiten op het nieuwe bediensysteem en de laatste veiligheidstesten te kunnen doen.

1 / 1
De werkzaamheden aan de vernieuwde Prinses Beatrixsluis zijn bijna afgerond. (Foto RWS)

De werkzaamheden aan de vernieuwde Prinses Beatrixsluis zijn bijna afgerond. (Foto RWS)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook