Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Amsterdam herziet plannen IJ-sprong

AMSTERDAM

Amsterdam gaat samen met Rijkswaterstaat en Centraal Nautisch Beheer opnieuw kijken naar de ontwikkelingen van de stad rond het IJ, inclusief de belangen van scheepvaart, haven en oeververbindingen. ‘We richten de blik op de verre toekomst, 30 tot 40 jaar vooruit’, zei havenwethouder Udo Kock vrijdagavond 30 november tijdens het jaarlijks Havengildediner.

1 / 2
Amsterdam herziet plannen IJ-sprong

Amsterdam herziet plannen IJ-sprong

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook