Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

België overweegt drijvende energiecentrales

ANTWERPEN

Om een stroomtekort in België deze winter voor te zijn, overweegt energiemaatschappij Engie Electrabel de inzet van drijvende energiecentrales. Het tekort komt voort uit de voorgenomen sluiting van de Belgische kerncentrales, terwijl de alternatieven, windturbines en zonne-energie, nog volop in aanbouw zijn.

1 / 1
België overweegt drijvende energiecentrales

België overweegt drijvende energiecentrales

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook