Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Deventer maakt geen haast voor gedupeerde bedrijven

DEVENTER

De gemeente Deventer is er nog steeds niet in geslaagd een compensatieregeling te treffen voor de bedrijven die zijn gedupeerd doordat de havensluis van Deventer al drie maanden is gestremd. Het overslagbedrijf DOK meldt intussen een omzetverlies van een half miljoen euro te hebben geleden.

1 / 1
Deventer maakt geen haast voor gedupeerde bedrijven

Deventer maakt geen haast voor gedupeerde bedrijven

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J H Boerman

    is er ooit wel eens een snelle beslissing geweest vanuit het rijk of gemeentes,als het waarschijnlijk nadelig uit gaat pakken voor hen zelf.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook