Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sea-Mol investeert 300-400 miljoen in tankterminal Antwerpen

ANTWERPEN

De Japanse groep MOL Chemical Tankers komt naar de haven van Antwerpen. Samen met de havengroep SEA-Invest wordt 300 à 400 miljoen euro geïnvesteerd voor de bouw van een tankterminal voor vloeibare chemicaliën.

1 / 1
Sea-Mol investeert 300-400 miljoen in tankterminal Antwerpen

Sea-Mol investeert 300-400 miljoen in tankterminal Antwerpen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook