Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Congestie Rotterdam schaadt binnenvaart

Tilburg

De wegen slibben steeds verder dicht nu het beter gaat met de economie. Er moet dus meer lading over spoor en water. Verladers willen dat ook wel, maar de congestie in de Rotterdamse zeehaven weerhoudt ze er voorlopig van. Dat bleek dinsdag 6 februari op de jaarlijkse Logistiekdag van Management Producties in Tilburg.

1 / 2
Congestie Rotterdam schaadt binnenvaart

Congestie Rotterdam schaadt binnenvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook