Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nederlandse baggeraars bouwen terminal en diepen kanalen uit

PAPENDRECHT/ROTTERDAM

Opnieuw zijn Nederlandse baggeraars erin geslaagd nieuwe projecten binnen te halen en een bijzonder project af te ronden. Zo gaat Boskalis met Van Hattum en Blankevoort kademuren en een steiger in Rotterdam aanleggen en moet Boskalis in Zuid-Amerika het Martin Garcia-kanaal gaan uitbaggeren. Van Oord heeft op haar beurt zojuist met succes een 72 kilometer lang kanaal in de Kaspische Zee uitgediept.

1 / 1
Nederlandse baggeraars bouwen terminal en diepen kanalen uit

Nederlandse baggeraars bouwen terminal en diepen kanalen uit

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.K. van der Velden

    Kleine correctie: Voor het Prorva project in de Kaspische zee heeft van Oord geen sleephopperzuigers maar vier snijkopzuigers ingezet.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook