Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

HEBO incidentbestrijder Hamburg

HAMBURG

HEBO Maritiemservice is sinds begin september verantwoordelijk voor de incidentenbestrijding in de haven van Hamburg.

‘We gaan ons in Hamburg onder andere bezighouden met oilspills en andere problemen met gevaarlijke stoffen’, zegt directeur Wiebbe Bonsink. De HEBO-Cat, een speciaal incidentenbestrijdingsvaartuig, ligt 24/7 paraat om bijstand te verlenen in en rondom het havengebied.

HEBO kon overigens meteen aan het werk, begin september was er een overloper tussen twee binnenvaarttankers. ‘Geen opvallende klus, maar wel een mooie start van ons contract.’ HEBO heeft ook al een vestiging in Duisburg en hoopt meer voet aan de grond te krijgen op de Duitse markt. (MdV)

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook