Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe windturbines geven valse reflecties op radar

ROTTERDAM

BLN-Koninklijke Schuttevaer wil dat er geen windturbines langs vaarwegen worden geplaatst zolang de wieken reflecties op de radar van schepen veroorzaken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • J. van der Toolen

    Zullen we eens ophouden met naar elkaar te trappen? Het bericht gaat over valse radarreflecties door windmolens en niet over dat soort verschijnselen door pleziervaartuigen. Ook beroepsschippers maken fouten, dus laten we ophouden met dit soort onzinnige opmerkingen en kijken hoe we SAMEN (dus de beroepsmensen en de pleziervaarders) het water veiliger maken!

  • J.G.J. van Maren

    men kan ook een vaarverbod voor recreatie vaart invoeren, voor s’nachts en bij mist?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook