Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Haarlem renoveert kade Spaarne, maar plaatst bolders niet terug

HAARLEM

Koninklijke Schuttevaer-afdeling Amsterdam wordt wanhopig van de gemeente Haarlem. Langs het Spaarne in Haarlem-Noord is de kade over een grote lengte vernieuwd, maar de bolders zijn niet teruggeplaatst. Contact hierover met de gemeente verloopt ronduit slecht, omdat geen enkele gemeentewoordvoerder uitspraken wil doen over de verdwenen afmeervoorzieningen.

Door Tessa Heerschop

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (6)
 • aj

  Nog wel lid, maar de Schuttevaer heeft naar mijn hier veel te weinig aandacht voor.
  Alleen als ergens een groter schip heen moet dan eigenlijk kan dan horen we ze weer

 • F.Schoenmakers.

  Wij zijn geen lid maar ik denk dat meneer Elzinga wel een punt heeft.
  Door het uitblijven van successen van overigens alle bonden,zullen leden en aspirant leden verder terleurgesteld worden.
  Jammer weer een gemiste kans.

 • elzinga

  met excuses voor de type fouten, dit heeft met de vertraging te maken nr het scherm, maar de boodschap is er niet minder om.

 • elzinga

  alhoewel ik lid ben ksv schuttevaer, blijkt hier wel uit dan ksv schuttevaer, bar weinig voor me kan krijgen, te vaak lopen wer er achter aan en msen van te voren de juiste weg. het wordt tijd dat schuttevaer professionals in dienst neemt en de beroepsamateurs zich gaan beperken tot folderen.
  schuttevaer heeft mensen nodig die weten hoe de interne ambtenarij werkt op hoog juridisch niveau en juist die mensen willen alleen met je van gedachtenwissselen als je ook vna universiteit afkomst en niet met een (ex)schipper. het is een keiharde constatering maar het is niet anders. als schuttevaer dit niet oppikt blijft er slechts een vleugellamme blenagvereniging over die bij de overheid lachwekkend wordt afgedaan als men weer op de stoep staat.

 • Peter Kruijt

  Haarlem is altijd al een stad geweest zonder visie op de binnenvaart, maar dit slaat wel alles. Jammer hoor.

 • F.Schoenmakers

  Als alles in overleg met de Schuttevear is gegaan twee jaar geleden neem ik aan dat er toen het een en ander op papier is gezet.
  Ik begrijp hier uit als ik het goed begrijp dat dit niet het geval is.
  Als dit zo is dan staat men inderdaad erg zwak.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook