Rijkswaterstaat houdt in de nacht Oranjesluizen open

Nachtsluiting van de Oranjesluiting is niet aan de orde, verzekerde Frank Maassen, hoofd Waterdistrict Noord-Holland van Rijkswaterstaat zaterdag 8 januari in de jaarlijkse afdelingsvergadering van Schuttevaer Amsterdam. Zijn uitleg was kort, maar duidelijk voor de circa 60 Schuttevaerders in het Havengebouw: ‘De Oranjesluizen blijven 24 uur per dag, 7 dagen per week bediend.’

Frank Maassen

Door Dirk van der Meulen
De optie om de sluizen van 22:00-06:00 uur niet langer te bedienen en daarmee tien arbeidsplaatsen uit te sparen, werd genoemd in een interne circulaire van Rijkswaterstaat. Maar was meer bedoeld om de discussie op gang te brengen dan als een serieus plan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Rijkswaterstaat houdt in de nacht Oranjesluizen open | Schuttevaer.nl

Rijkswaterstaat houdt in de nacht Oranjesluizen open

Nachtsluiting van de Oranjesluiting is niet aan de orde, verzekerde Frank Maassen, hoofd Waterdistrict Noord-Holland van Rijkswaterstaat zaterdag 8 januari in de jaarlijkse afdelingsvergadering van Schuttevaer Amsterdam. Zijn uitleg was kort, maar duidelijk voor de circa 60 Schuttevaerders in het Havengebouw: ‘De Oranjesluizen blijven 24 uur per dag, 7 dagen per week bediend.’

Frank Maassen

Door Dirk van der Meulen
De optie om de sluizen van 22:00-06:00 uur niet langer te bedienen en daarmee tien arbeidsplaatsen uit te sparen, werd genoemd in een interne circulaire van Rijkswaterstaat. Maar was meer bedoeld om de discussie op gang te brengen dan als een serieus plan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer