Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vijf miljoen voor innovaties zeehavens

DEN HAAG

Minister Eurlings en staatssecretaris Huizinga van Verkeer en Waterstaat trekken vijf miljoen euro uit voor een innovatieprogramma duurzame zeehavens. Het kabinet wil dat de zeehavens in de toekomst de groeiende goederenstromen kunnen blijven doorvoeren, maar ook moeten milieu, natuur en gezondheid erop vooruit gaan. In de Beleidsbrief Duurzame Zeehavens zijn met havenbeheerders en bedrijfsleven acties opgesteld die de zeehavens duurzamer moeten maken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook