Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Nieuw Duits kabinet gaat binnenvaart versterken

DUISBURG

De nieuwe Duitse regeringscoalitie bestaande uit SPD, Grünen en FDP doet in haar 178 pagina’s tellende regeerakkoord belangrijke uitspraken over opwaardering van de binnenvaart en het Duitse vaarwegennet. Het Bundesverband der Deutschen Binnenschifffahrt (BDB) ziet daarmee een belangrijke eis ingewilligd.

1 / 1
Het Bundesverband der Deutschen Binnenschifffahrt (BDB) beoordeelde het regeerakkoord van de nieuwe Duitse regeringscoalitie SPD, Groenen en FDP op onder meer de binnenvaart en de havens. (Foto SPD/Dominik Butzmann)

Het Bundesverband der Deutschen Binnenschifffahrt (BDB) beoordeelde het regeerakkoord van de nieuwe Duitse regeringscoalitie SPD, Groenen en FDP op onder meer de binnenvaart en de havens. (Foto SPD/Dominik Butzmann)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Erik van Huizen)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook