Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Whitney Boekx schippert op de Werchina

WERKENDAM

Met een havo-diploma op zak koos Whitney Boekx (25) voor een HBO-studie logistiek, om een half jaar later te ontdekken dat die opleiding veel te theoretisch was. Haar vader wees haar op de binnenvaart en zo begon ze aan de STC-opleiding kapitein binnenvaart. Nu is ze mede-vennoot van de Werchina en droomt af en toe van een eigen schip.

1 / 1
Whitney Boeckx  is schipper maar nog lang niet uitgeleerd. ’Vorig jaar heb ik voor het eerst zelf een reis aangenomen.’ Foto Hannie Visser-Kieboom

Whitney Boeckx  is schipper maar nog lang niet uitgeleerd. ’Vorig jaar heb ik voor het eerst zelf een reis aangenomen.’ Foto Hannie Visser-Kieboom

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Nicom Melkert

    Leuk ga door zo mooi beroep Vrij heid

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook