Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schoonzussen lossen elkaar af op de Initia

WERKENDAM

Week op en week af varen is in de binnenvaart geen zeldzaamheid. Toch is de variant aan boord van de Initia nog redelijk uniek. Schipperse Kristin Leenman (37) woont de ene week aan de wal met haar eigen kinderen en een neefje. De andere week is ze aan boord met de jongste telg Liona en wonen de twee zonen bij een schoonzus, die ook in de binnenvaart werkt.

1 / 1
Arjan Leenman: 'Je moet natuurlijk qua opvoeding wel een beetje hetzelfde denken.' (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Arjan Leenman: 'Je moet natuurlijk qua opvoeding wel een beetje hetzelfde denken.' (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook